michalrh, tak jak wspomniałem miałem kontrolę nawet i nie oznakowana vectra mnie cykneła(jak większość wie tacy są najgorsi chodzi mi o to że na wszystko patrzą) ale nie wspomnieli mi nawet nic o światłach że hid-y w takich lampach są nielegalne...a sprawdzali wszystko od świateł przednich po graty w bagażniku(apteczka,gaśnica,trójkąt itd) sebu, zrozumiałem cię bardzo dobrze dzięki za podsunięcie pomysłu nad kablami już sam myślałem tylko najpierw muszę chyba sam dojść do tego i tak chyba zrobię które za co odpowiadają...że mijania=H3 xenon drogowe=H4 mijania+drogowe,ewentualnie jak tam ktoś wspomniał wyżej zepsuje lampę ale jeźdze tak już od czerwca i nic nie zauważyłem żeby pod jakimś względem lampa się nagrzewała czy coś chyba że tak będzie zacznę słuchać starszych :P :P ...bez przesady cały czas na drogowych nie jeźdzę gdyż xenon spokojnie oświetla drogę a drogowe tylko zapalam na drogach z dużymi ubytkami czyli dołki i w lasach..michalrh, widocznie w twoim rejonie są "upierdliwi" policjanci mój znajomy w mazdzie 323F ma dokładnie ten sam zestaw HID-ów na mijania i jeździ z tym już dobry rok,co prawda ma regulacje na soczewce ale myśle że na to policja zwróciła by najmniejszą uwagę...Pozdrawiam
SPA dla auta
Zwiń
X
-
SPA dla auta
Wczoraj oddałem moją Octavię (jako że Dzień Kobiet) do SPA, bo strasznie już była zaniedbana a ponieważ otworzyła się niedawno w Katowicach nowa myjnia to zaryzykowałem.
Musze powiedzieć, że chociaż obiekt z zewnątrz nie budzi zaufania to muszę przyznać, że na robocie się znają. Zrobili Octavii taki makijaż, że żal było wyjeżdżać żeby nie zniszczyć. Nie będzie zbytnią przesadą jeśli napiszę, że auto wygląda lepiej niż wtedy, gdy odbierałem nowe z salonu 4 lata temu. Generalnie robią wszystko: od mycia zewn. poprzez środek, ozonowanie, usuwanie wgniotków, polerowanie lakieru itp. Są elastyczni jeśli chodzi o ceny.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to link do ich strony: www.detailking.pl
-
-
lu5asz, jaki znasz? Bo powoli szukam dla siebie dobrych magików od renowacji lakieru...SPRZEDAM! Nakładki na rączkę fotela do OII :
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...046007#1046007
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RoballoKrzg, a jaka cena za ten luksus ???
Zamieszczone przez Bigile czasu trwał ten zabieg ?
Zamieszczone przez BigJakimi kosmetykami został wykonany? Czy lakier przed położeniem wosku został do tego odpowiednio przygotowany?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzga oddałem auto o 10 i odebrałem o 16, trochę to trwa niestety.
Zamieszczone przez abstinentczyli obstawiam nic konkretnegoCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzgJa umówiłem sie na 90pln.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
lu5asz, podaj namiary na tą w Zabrzu jeśli masz sprawdzoną i faktycznie jest dobrze i stosunkowo tanioMniejsza siostra:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66377
Czyszczenie tapicerki w domu klienta | Ozonowanie pomieszczeń - Śląsk!
Rabat na hasło OCP
Komentarz
-
-
nie dołujcie kolegi, niektórzy nie przywiazuja wagi do takich szczegółów. najważniejsze ze jemu się podoba. z czasem nabierze wiedzy to inaczej podejdzie do tematu. wiadomo ze dobrze zrobiona robota, musi trwac, i kosztowaćOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
Komentarz